Temaeftermiddag i Væksthuset

Onsdag d. 25. januar 2017 var der stort ryk ind i Væksthuset til eftermiddagsarrangement om unge uden uddannelse.

fuldt-hus-til-temaeftermiddag

Mødt op var bl.a. samarbejdspartnere fra virksomheder, sagsbehandlere og uddannelsesvejledere fra København og omegn til en eftermiddag med fagligt indhold og debat.

Anne GörlichNY FORSKNING OM UNGE UDEN UDDANNELSE

Anne Görlich fra Center for Ungdomsforskning lagde ud med at fortælle om nogle af resultaterne fra forskningsprojektet Brobygning til Uddannelse.

Anne Görlich har beskæftiget sig med unge på kanten af uddannelse siden 1995, og kom med bud på, hvad man som fagperson, sagsbehandler, underviser eller arbejdsgiver kan gøre for at styrke de unges tillid, motivation og tro på, at de kan gennemføre uddannelse.

Du kan se slides fra oplægget her.

Du kan læse mere om Center for Ungdomsforskning her.

TEATER DER RØRER OG RYKKER

Herefter aktualiserede teatertruppen C:NTACT nogle af de problematikker, som mange af de unge i målgruppen har tæt inde på livet. C:NTACTs forestilling er bygget op omkring de optrædendes personlige historier. ”Stærkt og gribende” var nogle af kommentarerne fra deltagerne.

Cntact

Både Anne Görlich og de unge fra C:NTACT svarede efterfølgende på spørgsmål fra salen.

Du kan læse mere om C:NTACT på www.contact.dk.

Væksthuset holder løbende temaarrangementer for samarbejdspartnere og interesserede. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at få besked, når vi afholder vores næste arrangement.