Nyt hold Uddannelsespraktik starter 14. november

I næste uge mødes en ny gruppe unge på Metropol til en hel ny sæson uddannelsespraktik. I løbet af de næste seks uger vil de træne deres uddannelsesfærdigheder i et trygt studiemiljø.

Holdet henvender sig til unge, der ikke er helt parate til at starte direkte på en uddannelse eller på et brobygningsforløb på en skole. I små hold og i et trygt studiemiljø på Metropol på Frederiksberg træner de unge deres faglige færdigheder, sociale spilleregler og arbejder med selvtillid og uddannelsestillid. De får mulighed for at undersøge forskellige uddannelsesretninger, og bliver hver især klogere på egne kompetencer, uddannelsesmål og vejen dertil.

Sideløbende med holdundervisningen har de unge tilknyttet deres egen faste konsulent, der følger op, motiverer, koordinerer og igangsætter supplerende indsatser, der støtter henimod det rigtige uddannelsesvalg.

Hold info:

Holdet mødes i en seksugers periode, hver tirsdag og torsdag fra kl. 10-13 på Metropol på Frederiksberg. Første gang er tirsdag d. 14. november.

Hvordan bliver jeg tilmeldt?

Er du allerede i forløb i Væksthuset, skal du tage fat i din personlige konsulent. Ellers er du velkommen til at kontakte Væksthuset på tlf: 8824 5400.