Uddannelsespraktik for unge – nyt hold starter 19. september

Der er mulighed for at få trænet uddannelsesfærdigheder i et trygt studiemiljø, når Væksthuset starter nyt hold op for unge, der endnu ikke helt er parate til at påbegynde uddannelse.

Holdet henvender sig til unge der ikke er klar til at starte direkte på en uddannelse eller på et brobygningsforløb på en skole. I små hold og i et trygt studiemiljø på Metropol på Frederiksberg træner vi faglige færdigheder, sociale spilleregler og arbejder med selvtillid og uddannelsestillid. Vi undersøger forskellige uddannelsesretninger og bliver hver især klogere på egne kompetencer, uddannelsesmål og vejen dertil.

Sideløbende med holdundervisningen har den unge tilknyttet en fast konsulent, der følger op, motiverer, koordinerer og igangsætter supplerende indsatser, der støtter henimod det rigtige uddannelsesvalg.

Hold info:

Holdet mødes i en 6 ugers periode, hver tirsdag og torsdag fra kl. 10-13 på Metropol på Frederiksberg. Første gang er tirsdag d. 19. september.

Hvordan bliver jeg tilmeldt?

Er du allerede i forløb i Væksthuset, skal du tage fat i din personlige konsulent. Ellers er du velkommen til at kontakte Væksthuset på tlf: 8824 5400.