NY Temaeftermiddag: IPS – Individual Placement and Support

Væksthuset inviterer til temaeftermiddag i Væksthuset, onsdag den 6. marts 2019. Emnet er denne gang “IPS – Individual Placement and Support”

Mennesker med svære psykiske lidelser står alt for ofte uden for arbejdsmarkedet. Det er ærgerligt, da mange udtrykker et stort ønske om at arbejde og mener, at tilknytning til arbejdsmarkedet er vigtig for deres recovery og livskvalitet.

IPS metoden er afprøvet i en lang række lande med opsigtsvækkende resultater. Forskningsprojekter viser, at det godt kan lade sig gøre – med den rette hjælp og støtte – at få eller fastholde målgruppen i arbejde. Og tilknytningen til arbejdsmarkedet har en positiv effekt på deres handling.

Siden 2012 har IPS Projektet undersøgt effekten af metoden i en dansk kontekst. Også her med lovende resultater. Væksthuset har inviteret Bea Marie Kolbe Ebersbach, formand for det Nationale Netværk for IPS i Danmark, til at fortælle om erfaringer og resultater fra IPS projektet.

  • Hvad er IPS?
  • Hvad er målgruppens erfaringer med IPS?
  • Hvilke tilgange og kompetencer kræver IPS hos de faglige medarbejdere?
  • Hvor virker IPS ikke?

Læs hele programmet her

Arrangementet afholdes:

Onsdag den 6. marts 2019, kl. 14:00 – 16:00

Sundholmsvej 34, 1. sal

2300 København S

Arrangementet henvender sig særligt til medarbejdere på jobcentre, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og praktikere inden for sundheds- og beskæftigelsesområdet. Det er gratis, men der er et begrænset antal pladser.

Husk at tilmelde dig senest den 25. februar 2019 til tilmelding@vaeksthus.dk 

Du vil efter tilmeldingsfristen få besked på mail, om du har fået plads.